Ivana Bursac

Cake iz gramatike

100 koraka do boljeg nemačkog

Osluškujući svoje polaznike i ljude koji me prate na društvenim mrežama, rešila sam da rešim jedan od problema sa kojim se mnogi susreću, a to je gramatika.

 

U ovoj knjizi sam skupila 100 gramatičkih grešaka koje se ponavljaju na svim nivoima. Uz jednostavno objašnjenje rešavam dilemu zašto je to greška i kako treba pravilno da se kaže.

 

Sama knjiga je podeljena na 3 dela, odnosno 3 nivoa grešaka prema nivou znanja. Ovo olakšava snalaženje onima koji na primer još nisu na B1 nivou da ne moraju da još uče greške koje su sa B1 nivoa. A onima koji su već na B1+ nivou pokazuju koliko su greške koje prave “ozbiljne”.

 

Ovde ću ti pokazati jedan primer kako izgleda knjiga i sam sadržaj:

Ovo je primer greške sa A2 nivoa.

 

Dakle, sve što ti je potrebno imaš ovde:

#1 GREŠKA KOJU PRAVIŠ

#2 PRAVILNA REČENICA

#3 PREVOD REČENICE

#4 KRATKO I JASNO OBJAŠNJENJE GREŠKE

I tako 100 puta.

 

Pokazaću ti još jedan primer sa A1 nivoa.

Predavač

Ivana Bursać

Moje ime je Ivana Bursać, profesor sam nemačkog jezika od 2011. godine. Filološki fakultet sam završila u Beogradu, kao i master studije. Celog života sam znala i želela da pomažem ljudima da lakše savladaju nemački. Zbog toga sa sigurnošću mogu da kažem da sam pronašla najefikasniji metod učenja koji uz najmanje napora daje najbolje rezultate.

Od 2013. godine vodim školu stranih jezika Mogi, u kojoj sam zajedno sa timom stručnjaka formirala jedinstvenu Mogi metodu uz koju je učenje lako i zabavno i koja na savremen način podučava strane jezike odvajajući bitno od nebitnog i koristeći sve date resurse koje naš mozak poseduje.

Shopping Cart