Ivana Bursac

Video kurs A2
nemački

Svaki nivo obuhvata gradivo neophodno za polaganje međunarodnog ispita, ali te uči kako da koristiš jezik.

 

Neverovatno, ali istinito 🙂

Želiš odmah da saznaš po čemu je ovaj kurs vredan tvog vremena i novca?

Ovo je jedini kurs na svetu koji te od prve lekcije uči da koristiš jezik bez dosadnog bubanja gramatike i popunjavanja praznih polja u vežbama.

 

Kako je to moguće?


Ja sam Ivana, vlasnica i profesorka u Mogi školi stranih jezika. Prošlo je 8+ godina od kada smo napravili inovativnu, savremenu metodu za učenje nemačkog jezika koja se bazira na tome da jezik koristimo odmah uz pomoć tehnika učenja i lakšeg pamćenja.


Jedna od njih su i mape uma i mapa fraza koje nam pomažu da brzo i trajno zapamtimo nove reči i gramatiku, a uz to i da se zabavimo.


Misliš da u učenju nemačkog nema ničeg zabavnog?


Verujem ti, jer ti niko nije pokazao drugačiji način.


Sada imaš priliku da učiš po najsavremenijoj metodi za učenje nemačkog jezika i to kada ti možeš i koliko ti možeš.

 

Pristup imaš 24/7 ZAUVEK!

 

Moj princip učenja je zasnovan na tome da sve objasnim što je kraće moguće pa ću se toga držati i ovde i umesto da ti pišem šta sve imaš na kursu, pokazaću ti ovde ispod. Možeš da pogledaš sve od čega se kurs sastoji i da proceniš da li je ovo pravi kurs za tebe.

Vidimo se na kursu 🙂

Predavač

Ivana Bursać

Moje ime je Ivana Bursać, profesor sam nemačkog jezika od 2011. godine. Filološki fakultet sam završila u Beogradu, kao i master studije. Celog života sam znala i želela da pomažem ljudima da lakše savladaju nemački. Zbog toga sa sigurnošću mogu da kažem da sam pronašla najefikasniji metod učenja koji uz najmanje napora daje najbolje rezultate.

Od 2013. godine vodim školu stranih jezika Mogi, u kojoj sam zajedno sa timom stručnjaka formirala jedinstvenu Mogi metodu uz koju je učenje lako i zabavno i koja na savremen način podučava strane jezike odvajajući bitno od nebitnog i koristeći sve date resurse koje naš mozak poseduje.

Shopping Cart